۱- انگیزه نگارش این مقاله، برگزاری آیین افتتاحیه اردبیل ۲۰۲۳ در روز پنجشنبه هفتم اردیبهشت ماه می باشد.
۲- اساسا کشورهای ده گانه عضو اکو در راستای توسعه روابط فرهنگی خود، همه ساله شهری را به عنوان پایتخت کشورهای گردشگری برمیگزینند.
۳-هر چند شاکله تاسیس اکو با مشارکت ایران، ترکیه و پاکستان در ۱۳۴۱با هدف توسعه فعالیت های عمرانی شکل گرفت
۴- و در سال۱۳۷۱ با افزایش اعضا به ده عضو، روز هفتم آذر، به نام اکو مزین گشت؛ این سازمان با ظرفیت نیم میلیارد نفری در تحقق اهداف خود ناکام مانده است.
۵- اما نام گذاری شهری به عنوان پایتخت کشورهای اکو، حیاتی مجدد به این سازمان ناکام بخشید.
۶- در همین راستا در اجلاسیه خجند تاجیکستان در مهرماه ۱۳۹۸، کهن دیار اردبیل به عنوان پایتخت گردشگری کشورهای عضو اکو انتخاب گردید.
۷- این انتخاب بس شایسته نوید ایام پر برکتی را برای رهایی این دیار، از بن بست جغرافیایی و جبران عقب ماندگی های توسعه ای خبر می داد.
۸- با وجود پنج سال طلایی برای جهش توسعه ای اردبیل، گام های بسیار ضعیفی در این فرصت بس طولانی برداشته شده است.
۹- مدیریت رهاشده در مدیریت میراث فرهنگی، تغافل مدیران ارشد استانی و ضعف در قوه هاضمه نمایندگان مجلس استان، در این مسأله بسیار دخیل بوده است.
۱۰- در حالی که چهار ماه از آغاز سال ۲۰۲۳ می گذرد، آئین آغازین آن در اردیبهشت ماه چه ضرورتی دارد؟
۱۱- شهرستان نمین با جاذبه برگزاری مسابقات اسکی زمستانی در منطقه فندقلو، چرا باید در مرکز برنامه های اردبیل ۲۰۲۳ قرار نگیرد.
۱۲- به راستی نمایندگانی که برای هر پروژه عمرانی در سال آخر مجلس، از اعتبارات در اختیار نماینده که با وجود معلوم بودن رقم آن، اعدادی را مطرح می کنند، چه استراتژی موثری برای معرفی اردبیل زیبا در سه سال گذشته داشته اند؟!!!
شما چگونه می اندیشید ؟؟؟